به گزارش روابط عمومی، همزمان با پنجمین روز از بزرگداشت دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی، در تاریخ پنجشنبه 1399/11/16 طی مراسمی با حضور جواد فرشباف ماهریان رئیس هیئت مدیره شرکت خوارزمی، جمعی از مدیران ذیربط استانی، فرماندار شهرستان خوسف و اعضای هیئت مدیره شرکت توسعه معادن صدر جهان و شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدرجهان از اولین شمش طلای مجتمع معدنی شادان در مقیاس آزمایشی (پایلوت) واقع در شهرستان خوسف استان خراسان جنوبی رونمایی شد.
در این مراسم جواد فرشباف ماهریان رئیس هیئت مدیره گروه سرمایهگذاری خوارزمی گفت: عملیات تامین زیرساختهای فیزیکی، تکمیل اکتشاف و تجهیز کارخانه استحصال طلای معدن شادان از سال 1398 به صورت جدی آغاز شده که امروز پس از نصب دستگاه سنگ شکن یک میلیون تنی در سالجاری، شاهد رونمایی از اولین شمش طلای ۲۴ عیار به صورت آزمایشی خواهیم بود.
وی افزود، کارخانه استحصال طلای شادان با ظرفیت سالانه ۳۰۰ کیلوگرم و اشتغال مستقیم حداقل 300 نفر در پایان سال ۱۴۰۰به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه به دنبال تبدیل کردن این معدن به هاب تخصصی و مجهز معادن طلای استان هستیم افزود، معادنی که فاقد صرفه اقتصادی برای احداث کارخانه استحصال طلا هستند، میتوانند با استفاده از ظرفیتهای صنعتی شادان از طریق تامین کانسنگ در تولید طلا مشارکت کنند.
در این مراسم میرمحمود یگانلی مدیرعامل شرکت توسعه معادن صدر جهان ضمن اشاره به همکاری خوب دستگاههای ذیربط استانی نظیر استانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان حفاظت محیطزیست، منابع طبیعی و آبخیزداری، شرکت آب و برق منطقهای از ابتدای فعالیت مجتمع معدنی شادان از همراهی مردم منطقه قدردانی کرد.
یگانلی افزود، در صورت راهاندازی کامل آزمایشگاه معدن طلای شادان تا فروردین۱۴۰۰ امکان ارایه خدمات به سایر معادن استان نیز فراهم خواهد شد.
در ادامه آخوندی فرماندار خوسف گفت، شهرستان خوسف قطب معدنی استان به ویژه در زمینه طلا بوده و معادن به عنوان پیشران توسعه صنعتی نقش مهمی در توسعه پایدار و اشتغال زایی خواهند داشت که هم اکنون حدود ۱۵۰ نفر در این مجتمع معدنی و صنعتی مشغول به کار هستند.
در پایان داود رئیسی مدیرعامل شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدرجهان گفت، رونمایی از استحصال نخستین شمش طلا در معدن شادان در سال جهش تولید و همزمان با دهه مبارک فجر، نقطه عطفی ماندگار در روند تجهیز و راهاندازی معدن و کارخانه طلای شادان است.
وی با اشاره به برنامه این شرکت مبنی بر ادامه عملیات اجرایی ساخت کارخانه استحصال طلای شادان با ظرفیت ۳۰۰ کیلوگرم طلا تا پایان سال۱۴۰۰، افزود که معدن طلای شادان با ذخیره قطعی بیش از ۲۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تن بزرگترین ذخیره اکتشاف شده طلا در استان خراسان جنوبی و از جمله ذخایر بزرگ طلای کشور به شمار میآید.
وی چشماندازهای این پروژه بزرگ معدنی و صنعتی را در استان امیدبخش دانست و افزود، با توجه به نتایج حاصل از تکمیل همزمان اکتشافات بخشهای مختلف کانسار طلای شادان، ظرفیتهای جدیدی برای تعریف و اجرای طرح توسعه آتی کارخانه استحصال طلا در دستور کار قرارگرفته است.
مدیرعامل شرکت کارند صدرجهان به عنوان بهره بردار معدن طلای شادان خوسف ادامه داد: این مهم نیازمند حمایت و مساعدت بیشتر دستگاههای مربوطه استانی به ویژه در زمینه تامین و تدارک به موقع و مکفی آب و برق صنعتی است.